Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Spatiu de vanzare Sibiu. Spatii comerciale Sibiu cu vad comercial, 3 camere, 72 metri patrati. afacere la cheie bar terasa ultracentral clientela

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Spatiu comercial, 72 m2 in Sibiu
May 16, 2018 May 16, 2018 Afacere la cheie bar cu terasa de vanzare in zona pietonala ultracentrala a Sibiului. Spatiul format din 3 camere semidecomandate cu o suprafata utila de 72 mp aflat la etajul 1, are statutul de spatiu comercial si este mobilat si utilat complet. Acestuia ii revine dreptul amplasarii unei terase cu 8 mese ( 32 scaune ) in zona cu cel mai bun trafic pietonal din Sibiu. Aceasta terasa are aprobare de la Primarie pentru bar si s-ar putea vinde si inghetata, profitul rezultat fiind unul sigur. Contractele cu furnizorii si colaboratorii aduc venituri considerabile, proprietarii actuali fiind dispusi sa acorde asistenta juridica atat in ceea ce priveste birocratia, cat si contabilitatea. Barul este dotat cu mobilier specific de calitate, vesela, expresorul, cele 2 storcatoare, cele 2 lazi frigorifice si casa de marcat fiind elemente care sustin o investitie sigura. Cromatica este una placuta si are elemente ornamentale de bun gust, energia pozitiva degajata creand un rafinament apreciat de clienti. Spatiul pentru depozitare este spatios si util, iar baia este compartimentata pentru femei si barbati. Dupa preluarea afacerii chiria pentru spatiul comercial este de aproximativ 500 euro ( contract pe 5 ani ) iar pentru terasa la fel. Costul preluarii acestei afaceri ideale este 15.500 euro usor negociabil.

afacere la cheie bar terasa ultracentral clientela

Spatiu comercial, 72 m2 in Sibiu

Spatiu comercial cu suprafaţa utila de 72 m2.
Este la etajul 1 intr-o cladire cu 1 etaj Are 1 grup sanitar.
ID: 212754 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 15.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Nicolae balcescu
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 72 m2
  • Suprafata construita: 86 m2
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1910

Alte informatii:

Afacere la cheie bar cu terasa de vanzare in zona pietonala ultracentrala a Sibiului. Spatiul format din 3 camere semidecomandate cu o suprafata utila de 72 mp aflat la etajul 1, are statutul de spatiu comercial si este mobilat si utilat complet. Acestuia ii revine dreptul amplasarii unei terase cu 8 mese ( 32 scaune ) in zona cu cel mai bun trafic pietonal din Sibiu. Aceasta terasa are aprobare de la Primarie pentru bar si s-ar putea vinde si inghetata, profitul rezultat fiind unul sigur. Contractele cu furnizorii si colaboratorii aduc venituri considerabile, proprietarii actuali fiind dispusi sa acorde asistenta juridica atat in ceea ce priveste birocratia, cat si contabilitatea.
Barul este dotat cu mobilier specific de calitate, vesela, expresorul, cele 2 storcatoare, cele 2 lazi frigorifice si casa de marcat fiind elemente care sustin o investitie sigura. Cromatica este una placuta si are elemente ornamentale de bun gust, energia pozitiva degajata creand un rafinament apreciat de clienti.
Spatiul pentru depozitare este spatios si util, iar baia este compartimentata pentru femei si barbati.
Dupa preluarea afacerii chiria pentru spatiul comercial este de aproximativ 500 euro ( contract pe 5 ani ) iar pentru terasa la fel.
Costul preluarii acestei afaceri ideale este 15.500 euro usor negociabil.
  • Vanzare 15.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212754 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1347 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 822 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 22.01.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei