Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

Spatiu de vanzare Calea Dumbravii Sibiu. Spatii comerciale Sibiu cu vad comercial, 2 camere, 70 metri patrati. spatiu comercial in sibiu zona calea dumbravii

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Spatiu comercial, 70 m2 in zona Calea Dumbravii - Sibiu
Aug 21, 2017 Aug 21, 2017 Spatiu comercial de vanzare in Sibiu cu o suprafata totala de 82 mp, situat in zona Calea Dumbravii la parterul unui imobil construit in anul 2011, in imediata apropiere se afla blocuri de locuinte, banci, spatii comerciale, spatii de birouri, statii de taxi si transport in comun, scoli si gradinite. Acesta are o suprafata utila de 70 mp, compus din doua camere semidecomandate, bucatarie si grup sanitar, iar imobilul din care face parte este bine structurat, fiind constructie noua si dispune de izolatie termica si fonica exterioara, interfon, parcare proprie, acoperis din tigla. Spatiul este modern finisat si dispune de urmatoarele dotari si imbunatatiri: vitrina la strada cu o deschidere de aproximativ 6 ml, tamplarie PVC cu geam termopan, izolatie termica si fonica exterioara, centrala propie pe gaz cu calorifere din aluminiu, gresie, faianta, parchet pentru trafic intens, contorizare separata, acces pietonal, parcare privata. Acesta este pretabil pentru diferite domenii de activitate: birouri, magazin, salon de infrumusetare, cafenea, etc. Pretul de achizitionare este de 75000 euro usor negociabil.

spatiu comercial in sibiu zona calea dumbravii

Spatiu comercial, 70 m2 in zona Calea Dumbravii - Sibiu

Spatiu comercial cu suprafaţa utila de 70 m2.
Este la Parter intr-o cladire cu 4 etaje Are 1 grup sanitar.
ID: 159979 | actualizat acum 6 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Vanzare 75.000 €
prezentare anunt imobiliar
 • Sibiu
 • Localitate: Sibiu
 • Zona: Calea Dumbravii
 • Numar etaje: Parter+4 etaje
 • Numar camere: 2
 • Suprafata utila: 70 m2
 • Suprafata construita: 82 m2
 • Nr grupuri sanitare: 1
 • An constructie: 2011

Alte informatii:

Spatiu comercial de vanzare in Sibiu cu o suprafata totala de 82 mp, situat in zona Calea Dumbravii la parterul unui imobil construit in anul 2011, in imediata apropiere se afla blocuri de locuinte, banci, spatii comerciale, spatii de birouri, statii de taxi si transport in comun, scoli si gradinite.
Acesta are o suprafata utila de 70 mp, compus din doua camere semidecomandate, bucatarie si grup sanitar, iar imobilul din care face parte este bine structurat, fiind constructie noua si dispune de izolatie termica si fonica exterioara, interfon, parcare proprie, acoperis din tigla.
Spatiul este modern finisat si dispune de urmatoarele dotari si imbunatatiri: vitrina la strada cu o deschidere de aproximativ 6 ml, tamplarie PVC cu geam termopan, izolatie termica si fonica exterioara, centrala propie pe gaz cu calorifere din aluminiu, gresie, faianta, parchet pentru trafic intens, contorizare separata, acces pietonal, parcare privata.
Acesta este pretabil pentru diferite domenii de activitate: birouri, magazin, salon de infrumusetare, cafenea, etc.
Pretul de achizitionare este de 75000 euro usor negociabil.
 • Vanzare 75.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 159979 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Lupu Andreea
Actualizata: acum 6 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 4594 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 7
Vizualizata de: 376 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 28 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 11.09.2014 Oferte în portofoliu: 230 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei