Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Spatiu de vanzare Piata Cluj Sibiu. Spatii comerciale Sibiu cu vad comercial, 2 camere, 60 metri patrati. spatiu comercial 75 mp la casa zona piata cluj in

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Spatiu comercial, 60 m2 in zona Piata Cluj - Sibiu
Apr 11, 2016 Apr 11, 2016 Spatiu comercial de vanzare zona Piata Cluj, in Sibiu, cu o suprafata totala de 75 mp, situat la demisolul unei case foarte rezistente, fara igrasie, construita din caramida in anul 1970, pretabil pentru spatiu comercial, de birouri sau locuinta. Acesta are deschidere stradala de 15 metri liniari, are doua intrari, una direct din strada iar cealalta din curte, detine curte libera cu o suprafata de 130 mp care poate fi amenajata dupa bunul plac al fiecaruia, o magazie de 7 mp si are utilitatile separate de celelalte doua familii care mai locuiesc in acest imobil, dispune si de un loc de parcare in curte. Spatiul a fost renovat total in anul 2015 si este formata din 2 camere luminoase care in prezent au fost unite intr-o singura incapere foarte spatioasa, bucatarie, hol si baie cu geam de aerisire, acestea au acces la toate utilitatile precum gaz, curent, apa, canalizare si dispune de urmatoarele imbunatatiri: geamuri termopan, usa de termopan la intrare, usi de lemn la interior, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere de otel, gresie, faianta si parchet laminat. Casa in care se afla acest spatiu este situata intr-o zona foarte frumoasa, linistita si bine cotata iar strada este recent asfaltata si iluminata public, acest spatiu reprezinta o investitie sigura, intrucat aici a functionat un magazin cu profit 100% pe o lunga perioada de timp. Spatiul comercial se vinde la pretul de 29900 euro negociabil, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau prin programul Prima Casa.

spatiu comercial 75 mp la casa zona piata cluj in

Spatiu comercial, 60 m2 in zona Piata Cluj - Sibiu

Spatiu comercial cu suprafaţa utila de 60 m2.
Este la Demisol. Are 1 grup sanitar.
ID: 186900 | actualizat acum 8 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 29.900 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Piata Cluj
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 60 m2
  • Suprafata construita: 75 m2
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1970

Alte informatii:

Spatiu comercial de vanzare zona Piata Cluj, in Sibiu, cu o suprafata totala de 75 mp, situat la demisolul unei case foarte rezistente, fara igrasie, construita din caramida in anul 1970, pretabil pentru spatiu comercial, de birouri sau locuinta.
Acesta are deschidere stradala de 15 metri liniari, are doua intrari, una direct din strada iar cealalta din curte, detine curte libera cu o suprafata de 130 mp care poate fi amenajata dupa bunul plac al fiecaruia, o magazie de 7 mp si are utilitatile separate de celelalte doua familii care mai locuiesc in acest imobil, dispune si de un loc de parcare in curte.
Spatiul a fost renovat total in anul 2015 si este formata din 2 camere luminoase care in prezent au fost unite intr-o singura incapere foarte spatioasa, bucatarie, hol si baie cu geam de aerisire, acestea au acces la toate utilitatile precum gaz, curent, apa, canalizare si dispune de urmatoarele imbunatatiri: geamuri termopan, usa de termopan la intrare, usi de lemn la interior, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere de otel, gresie, faianta si parchet laminat.
Casa in care se afla acest spatiu este situata intr-o zona foarte frumoasa, linistita si bine cotata iar strada este recent asfaltata si iluminata public, acest spatiu reprezinta o investitie sigura, intrucat aici a functionat un magazin cu profit 100% pe o lunga perioada de timp.
Spatiul comercial se vinde la pretul de 29900 euro negociabil, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau prin programul Prima Casa.
  • Vanzare 29.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 186900 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 319 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 559 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 22.02.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei