Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

Spatiu de vanzare Calea Cisnadiei Sibiu. Spatii comerciale Sibiu cu vad comercial, 3 camere, 60 metri patrati. spatiu comercial in sibiu zona calea cisnadiei

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Spatiu comercial, 60 m2 in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Aug 18, 2017 Aug 18, 2017 Spatiu comercial de vanzare cu 3 camere decomandate si grup sanitar, situat pe Calea Cisnadiei foarte aproape de Sibiu la 300 metri de ultima benzinarie, situat la parterul inalt al unui imobil cu 3 etaje, constructie noua, cu o suprafata totala de 80 mp si 2 locuri de parcare pavate in fata, spatiul este la stadiu de cheie. Acesta este pretabil pentru spatiu de birouri, cabinet medical, salon infrumusetare, magazin alimentar, birou vanzari pentru constructiile noi din zona si nu numai datorita amplasarii foarte bune a acestuia cu o vizibilitate foarte mare din strada principala Calea Cisnadiei. Imobilul este la cheie si beneficiaza de centrala termica proprie Imergas, calorifere din otel, geamuri termopan Rehau din PVC, usa metalica la intrare din PVC, usi de interior montate, instalatii electrice, sapa autonivelanta, pereti tinciuiti si zugraviti cu lavabila, parchet laminat, gresie, obiecte sanitare in baie, intrerupatoare si prize. Pretul spatiului este de 120.000 euro - comision ZERO.

spatiu comercial in sibiu zona calea cisnadiei

Spatiu comercial, 60 m2 in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Spatiu comercial cu suprafaţa utila de 60 m2.
Este la Parter intr-o cladire cu 3 etaje Are 1 grup sanitar.
ID: 206528 | adaugat acum 6 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Vanzare 120.000 €
prezentare anunt imobiliar
 • Sibiu
 • Localitate: Sibiu
 • Zona: Calea Cisnadiei
 • Numar etaje: Parter+3 etaje
 • Numar camere: 3
 • Suprafata utila: 60 m2
 • Suprafata construita: 80 m2
 • Nr grupuri sanitare: 1
 • An constructie: 2015

Alte informatii:

Spatiu comercial de vanzare cu 3 camere decomandate si grup sanitar, situat pe Calea Cisnadiei foarte aproape de Sibiu la 300 metri de ultima benzinarie, situat la parterul inalt al unui imobil cu 3 etaje, constructie noua, cu o suprafata totala de 80 mp si 2 locuri de parcare pavate in fata, spatiul este la stadiu de cheie.
Acesta este pretabil pentru spatiu de birouri, cabinet medical, salon infrumusetare, magazin alimentar, birou vanzari pentru constructiile noi din zona si nu numai datorita amplasarii foarte bune a acestuia cu o vizibilitate foarte mare din strada principala Calea Cisnadiei.
Imobilul este la cheie si beneficiaza de centrala termica proprie Imergas, calorifere din otel, geamuri termopan Rehau din PVC, usa metalica la intrare din PVC, usi de interior montate, instalatii electrice, sapa autonivelanta, pereti tinciuiti si zugraviti cu lavabila, parchet laminat, gresie, obiecte sanitare in baie, intrerupatoare si prize.
Pretul spatiului este de 120.000 euro - comision ZERO.
 • Vanzare 120.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 206528 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Pilat Eugen
Actualizata: acum 6 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 349 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 19
Vizualizata de: 78 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 28 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 18.08.2017 Oferte în portofoliu: 230 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei