Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Spatiu de vanzare Brasov. Spatii comerciale Brasov cu vad comercial, 48 metri patrati. Investitionala oferta, in deschidere oportunitate +2, Centrul Civc, Brasov

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Spatiu comercial, 48 m2 in Brasov
Oct 21, 2020 Oct 21, 2020 Comision cumparator: 0% ASCENDENT IMOBILIARE propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA, materializata printr-o resedinta amplasata, in armoniosul centru, al orasului Brasov, in vecinatatea Institutiei juridice Tribunalul Brasov. Cu o compozitie calda si luminoasa, ariata pe o suprafata utila, de 50 mp si structura decomandata, imobilul este pozitionat intr-o cladire de apartamente, cu doar trei apartamente pe palier. Regasim aici zona de noapte si de z, i formate dintr-un living generos, cu bucatarie open space si spatiu de dinning, vestibul cu dressing, camara, baie. cu aerisire naturala si dormitorul matrimonial. Infrastructura este optima, pozitia imobilului amplasat central vine in intampinarea dumneavoastra cu parcuri, restaurante, banci, magazine, hoteluri, pensiuni, etc. Pozitionat la doar 5 minute de centrul istoric al orasului, datorita spiritului unic si arhitecturii deosebite, cu numeroase obiective si legende tesute, va invit sa vizitati Biserica Neagra, Bastionul Fierarilor sau Strada Sforii. Piata Sfatului Brasov este inima orasului, este locul de unde se aude gongul care anunta ora exacta, este zona cu cele mai multe batati de aripi ale porumbeilor. Farmecul aparte si frumusetea iesita din comun a stradutelor, bisericilor si pietelor te vor face sa te indragostesti iremediabil. Prezentarea acestei oferte spre vanzare este in varianta mobilata si utilata. Proprietatea este pretabila atat pe segmentul investitional ( si avand doua proprietati disponibile) cat si ca rezidenta sau spatiu birouri, sediu firma, raportul calitate/ pret fiind in concordanta cu pozitionarea excelenta ca zonare, aducand astfel un plus de valoare. Va doresc o zi cu soare in suflet! : ) Alte detalii: Telefon/ WhatsApp: 004915753531027 Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:

Investitionala oferta, in deschidere oportunitate +2, Centrul Civc, Brasov

Spatiu comercial, 48 m2 in Brasov

Spatiu comercial cu suprafaţa utila de 48 m2.
Este la etajul 3. Are 1 grup sanitar.
ID: 231168 | adaugat acum 3 ani si 6 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 75.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Brasov
  • Localitate: Brasov
  • Suprafata utila: 48 m2
  • Nr grupuri sanitare: 1

Alte informatii:

Comision cumparator: 0%

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA, materializata printr-o resedinta amplasata, in armoniosul centru, al orasului Brasov, in vecinatatea Institutiei juridice Tribunalul Brasov.

Cu o compozitie calda si luminoasa, ariata pe o suprafata utila, de 50 mp si structura decomandata, imobilul este pozitionat intr-o cladire de apartamente, cu doar trei apartamente pe palier.

Regasim aici zona de noapte si de z, i formate dintr-un living generos, cu bucatarie open space si spatiu de dinning, vestibul cu dressing, camara, baie. cu aerisire naturala si dormitorul matrimonial.

Infrastructura este optima, pozitia imobilului amplasat central vine in intampinarea dumneavoastra cu parcuri, restaurante, banci, magazine, hoteluri, pensiuni, etc.

Pozitionat la doar 5 minute de centrul istoric al orasului, datorita spiritului unic si arhitecturii deosebite, cu numeroase obiective si legende tesute, va invit sa vizitati Biserica Neagra, Bastionul Fierarilor sau Strada Sforii.

Piata Sfatului Brasov este inima orasului, este locul de unde se aude gongul care anunta ora exacta, este zona cu cele mai multe batati de aripi ale porumbeilor.

Farmecul aparte si frumusetea iesita din comun a stradutelor, bisericilor si pietelor te vor face sa te indragostesti iremediabil.

Prezentarea acestei oferte spre vanzare este in varianta mobilata si utilata.

Proprietatea este pretabila atat pe segmentul investitional ( si avand doua proprietati disponibile) cat si ca rezidenta sau spatiu birouri, sediu firma, raportul calitate/ pret fiind in concordanta cu pozitionarea excelenta ca zonare, aducand astfel un plus de valoare.

Va doresc o zi cu soare in suflet! : )

Alte detalii:
Telefon/ WhatsApp: 004915753531027

Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:
  • Vanzare 75.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 231168 Agentia: Ascendent Imobiliare Nume: Ascendent Imobiliare
Actualizata: acum 3 ani si 6 luni Judet: Brasov Telefon: vezi numarul
Listata de: 3487 ori Manager: Ascendent Imobiliare Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1156 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 21.10.2020 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 10.13.2020 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei