Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Spatiu de vanzare Calea Cisnadiei Sibiu. Spatii comerciale Sibiu cu vad comercial, 2 camere, 30 metri patrati. spatiu comercial in zona calea cisnadiei din sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Spatiu comercial, 30 m2 in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Apr 10, 2018 Apr 10, 2018 Spatiu comercial de vanzare cu schimbare de destinatie, in Sibiu zona Calea Cisnadiei cu intrare separata din strada situat la parterul unui imobil cu 3 etaje, intr-o zona rezidentiala foarte frumoasa, cu trafic intens auto si pietonal. Locatia beneficiaza de un spatiu vitrat mare cu deschidere la drum pavat si iluminat public, cu acces direct din strada, beneficiind si de loc de parcare privat. Este pretabil pentru multe tipuri de activitati comerciale cum ar fi: cabinet stomatologic, magazin alimentar, salon de infrumusetare, precum si pentru spatiu de birouri, reprezentanta firma, acest spatiu fiind compartimentat si gandit pentru cabinet stomatologic. Acest spatiu de 36 mp totali este compus dintr-o sala de asteptare, cabinet, sala de sterilizare, vestiar, doua grupuri sanitare, sala pentru deseuri si un hol. Acesta dispune de imbunatatiri precum centrala termica cu calorifere din otel, gresie, faianta, usa de metal la intrare, iluminare cu spoturi, geamuri termopan din tamplarie PVC cu 4 camere si 2 foi de sticla, pereti zugraviti cu lavabila, grupurile sanitare utilate. Pretul de vanzare este de 41.000 euro.

spatiu comercial in zona calea cisnadiei din sibiu

Spatiu comercial, 30 m2 in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Spatiu comercial cu suprafaţa utila de 30 m2.
Este la Parter intr-o cladire cu 4 etaje Are 2 grupuri sanitare.
ID: 213757 | actualizat acum 6 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 41.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 30 m2
  • Suprafata construita: 36 m2
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Spatiu comercial de vanzare cu schimbare de destinatie, in Sibiu zona Calea Cisnadiei cu intrare separata din strada situat la parterul unui imobil cu 3 etaje, intr-o zona rezidentiala foarte frumoasa, cu trafic intens auto si pietonal.
Locatia beneficiaza de un spatiu vitrat mare cu deschidere la drum pavat si iluminat public, cu acces direct din strada, beneficiind si de loc de parcare privat.
Este pretabil pentru multe tipuri de activitati comerciale cum ar fi: cabinet stomatologic, magazin alimentar, salon de infrumusetare, precum si pentru spatiu de birouri, reprezentanta firma, acest spatiu fiind compartimentat si gandit pentru cabinet stomatologic.

Acest spatiu de 36 mp totali este compus dintr-o sala de asteptare, cabinet, sala de sterilizare, vestiar, doua grupuri sanitare, sala pentru deseuri si un hol.

Acesta dispune de imbunatatiri precum centrala termica cu calorifere din otel, gresie, faianta, usa de metal la intrare, iluminare cu spoturi, geamuri termopan din tamplarie PVC cu 4 camere si 2 foi de sticla, pereti zugraviti cu lavabila, grupurile sanitare utilate.
Pretul de vanzare este de 41.000 euro.
  • Vanzare 41.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 213757 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 775 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 164 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 08.02.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei