Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Spatiu de vanzare Sibiu. Spatii comerciale Sibiu cu vad comercial, 8 camere, 280 metri patrati. spatiu comercial cu 280 mp utili pe alba iulia in

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Spatiu comercial, 280 m2 in Sibiu
Apr 25, 2018 Apr 25, 2018 Spatiu comercial de vanzare in Sibiu in sensul giratoriu de pe Sos.Alba Iulia , cu o suprafata totala de 336 mp renovat recent. Accesul in spatiu se face direct din strada pe o scara proprie cu pereti de sticla, iar la nivel superior avem acces direct in receptia foarte mare compusa din front desk si sala de aspteptare. De aici se intra separat in cele 7 birouri, sau in sala de sedinte si in spatiul special amenajat pentru depozitare, ahivare etc. Primul birou are vedere la strada principala prin peretele de sticla, are 2 intrari una din receptie iar cealalta duce spre urmatorul birou. Acesta din urma are de asemenea iesire in receptie si in holul care duce la una dintre bai si bucatarie. Bucataria este mobilata, are geam de aerisire si este ideala pentru pregatirea protocolului. Din acest hol se poate intra in cel de-al treilea birou care are vedere catre parcare si parcul din spatele blocului, acesta fiind foarte luminos deoarece la randul lui are un perete de sticla si iesire in receptie. Cel de-al patrulea birou are acces din receptie cu vedere la sensul giratoriu si este ideal pentru o persoana cu functie de conducere sau pentru discutii private. A cincea incapere are acces din receptie, perete exterior din sticla cu vedere la strada principala, iar de aici se intra in a sasea camera. Sala de sedinta are o suprafata utila de 50 mp, unde se pot incastra dulapuri pentru depozitare si se poate amenaja Whiteboard pentru proiectii video. Spatiul mai are de asemenea inca o baie cu acces din receptie ideala pentru clienti, si inca o incapere pentru depozitat documente sau pentru servere. Proprietatea este complet renovata si mobilata in anul 2017. Peretii sunt zugraviti recent cu tencuiala decorativa si are urmatoarele dotarii si imbunatatiri: usa intrare termopan, usi interioare din lemn, geamuri termopan cu tamplarie Pvc, parchet laminat, gresie, faianta, tavan casetat, sistem de climatizare, centrala proprie pe gaz si calorifere de aluminiu, conexiune telefonica / internet. Imobilul este amplasat intr-o zona intens circulata avand in vecinatatea sa centre comerciale, banci, institutii, gardinite, scoli, parcuri, mijloace de transport in comun si statie de taxi. Spatiul se vinde la pretul de 320000 euro, se accepta orice metoda de plata.

spatiu comercial cu 280 mp utili pe alba iulia in

Spatiu comercial, 280 m2 in Sibiu

Spatiu comercial cu suprafaţa utila de 280 m2.
Este la etajul 1 intr-o cladire cu 4 etaje Are 2 grupuri sanitare.
ID: 207357 | actualizat acum 6 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 320.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Alba iulia
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Numar camere: 8
  • Suprafata utila: 280 m2
  • Suprafata construita: 336 m2
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1990

Alte informatii:

Spatiu comercial de vanzare in Sibiu in sensul giratoriu de pe Sos.Alba Iulia , cu o suprafata totala de 336 mp renovat recent.
Accesul in spatiu se face direct din strada pe o scara proprie cu pereti de sticla, iar la nivel superior avem acces direct in receptia foarte mare compusa din front desk si sala de aspteptare.
De aici se intra separat in cele 7 birouri, sau in sala de sedinte si in spatiul special amenajat pentru depozitare, ahivare etc.
Primul birou are vedere la strada principala prin peretele de sticla, are 2 intrari una din receptie iar cealalta duce spre urmatorul birou. Acesta din urma are de asemenea iesire in receptie si in holul care duce la una dintre bai si bucatarie.
Bucataria este mobilata, are geam de aerisire si este ideala pentru pregatirea protocolului.
Din acest hol se poate intra in cel de-al treilea birou care are vedere catre parcare si parcul din spatele blocului, acesta fiind foarte luminos deoarece la randul lui are un perete de sticla si iesire in receptie.
Cel de-al patrulea birou are acces din receptie cu vedere la sensul giratoriu si este ideal pentru o persoana cu functie de conducere sau pentru discutii private.
A cincea incapere are acces din receptie, perete exterior din sticla cu vedere la strada principala, iar de aici se intra in a sasea camera.
Sala de sedinta are o suprafata utila de 50 mp, unde se pot incastra dulapuri pentru depozitare si se poate amenaja Whiteboard pentru proiectii video.
Spatiul mai are de asemenea inca o baie cu acces din receptie ideala pentru clienti, si inca o incapere pentru depozitat documente sau pentru servere.
Proprietatea este complet renovata si mobilata in anul 2017. Peretii sunt zugraviti recent cu tencuiala decorativa si are urmatoarele dotarii si imbunatatiri: usa intrare termopan, usi interioare din lemn, geamuri termopan cu tamplarie Pvc, parchet laminat, gresie, faianta, tavan casetat, sistem de climatizare, centrala proprie pe gaz si calorifere de aluminiu, conexiune telefonica / internet.
Imobilul este amplasat intr-o zona intens circulata avand in vecinatatea sa centre comerciale, banci, institutii, gardinite, scoli, parcuri, mijloace de transport in comun si statie de taxi.
Spatiul se vinde la pretul de 320000 euro, se accepta orice metoda de plata.
  • Vanzare 320.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 207357 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 619 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 242 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 02.08.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei