Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Spatiu de vanzare Sibiu. Spatii comerciale Sibiu cu vad comercial, 2 camere, 210 metri patrati. spatiu comercial in sibiu zona mihai viteazu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Spatiu comercial, 210 m2 in Sibiu
Nov 17, 2014 Nov 17, 2014 Va oferim spre vanzare spatiu comercial situat intr-o zona centrala a Sibiului, in apropierea bulevardului Mihai Viteazu, situat pe strada Nicolae Iorga, aceasta fiind o artera foarte circulata din punct de vedere rutier cat si pietonal, in apropierea blocurilor de locuinte, centrelor comerciale, bancilor, farmaciilor, statiilor de taxi si transport in comun. Acesta este situat la parterul unui imobil cu un etaj construit in anul 1975 cu izolatie termica si fonica exterioara, avand o suprafata utila de 210 mp, fiind formata din: o camera open - space care momentan este compartimentata in 2 spatii comerciale cu intrari diferite si 4 grupuri sanitare, fiind ideal pentru magazin de haine, restaurant, pub, magazin de piese auto, spatiu de birouri, e.t.c. Acesta are trei cai de acces, doua dintre ele fiind prin partea din fata, iar cea de-a treia prin curtea interioara aflata in spatele imobilului, ideala pentru aprovizionare. Imobilil este dotat cu centrala propie cu calorifere din aluminiu, tamplarie PVC cu geam termopan, izolatie termica si fonica exterioara, gresie, faianta, deschidere la strada de 12 ml si 2 vitrine de cate 2 ml fiecare. Spatiul se poate achizitiona la pretul de 215000 euro.

spatiu comercial in sibiu zona mihai viteazu

Spatiu comercial, 210 m2 in Sibiu

Spatiu comercial cu suprafaţa utila de 210 m2.
Este la Parter intr-o cladire cu 1 etaj Are 3 grupuri sanitare.
ID: 155793 | actualizat acum 9 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 215.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Mihai viteazu
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 210 m2
  • Suprafata construita: 240 m2
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 1975

Alte informatii:

Va oferim spre vanzare spatiu comercial situat intr-o zona centrala a Sibiului, in apropierea bulevardului Mihai Viteazu, situat pe strada Nicolae Iorga, aceasta fiind o artera foarte circulata din punct de vedere rutier cat si pietonal, in apropierea blocurilor de locuinte, centrelor comerciale, bancilor, farmaciilor, statiilor de taxi si transport in comun.
Acesta este situat la parterul unui imobil cu un etaj construit in anul 1975 cu izolatie termica si fonica exterioara, avand o suprafata utila de 210 mp, fiind formata din: o camera open - space care momentan este compartimentata in 2 spatii comerciale cu intrari diferite si 4 grupuri sanitare, fiind ideal pentru magazin de haine, restaurant, pub, magazin de piese auto, spatiu de birouri, e.t.c.
Acesta are trei cai de acces, doua dintre ele fiind prin partea din fata, iar cea de-a treia prin curtea interioara aflata in spatele imobilului, ideala pentru aprovizionare.
Imobilil este dotat cu centrala propie cu calorifere din aluminiu, tamplarie PVC cu geam termopan, izolatie termica si fonica exterioara, gresie, faianta, deschidere la strada de 12 ml si 2 vitrine de cate 2 ml fiecare.
Spatiul se poate achizitiona la pretul de 215000 euro.
  • Vanzare 215.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155793 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 9 ani si 5 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 3122 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 141 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 07.05.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei