Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Spatiu de vanzare Sibiu. Spatii comerciale Sibiu cu vad comercial, 3 camere, 1.000 metri patrati. spatiu comercial in sibiu 1200 mp unica oportunita

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Spatiu comercial, 1.000 m2 in Sibiu
May 16, 2018 May 16, 2018 Taboo Imobiliare ofera in exclusivitate spre vanzare unul dintre cele mai cunoscute spatii comerciale din orasul Sibiu, acesta gazduind cu timpul numeroase cluburi, restaurante si pub-uri, in prezent in interiorul acestuia se desfasoara activitatea doua cluburi si o sala de jocuri. Amplasat pe soseaua Alba Iulia ( cea mai importanta si m-ai circulata artera din oras ), in imediata apropiere de intersectia strazilor Alba Iulia, Saguna, Turismului si Onisifor Ghibu, acesta dispune de un foarte mare vad rutier, pietonal, cat si foarte cunoscuta zona, acest lucru facilitand desfasurarea multor domenii de activitate, de la club-uri, pab-uri, spatii de birouri, restaurante, showroom-uri, magazine, farmacii, e.t.c. Spatiul in momentul de fata are regimul de inaltime compus din P+2E+Terasa, fiecare nivel avand intrari separate atat pentru clienti dar si pentru aprovizionare care se poate face din curtea interiora a imobilului aflata in partea din spate a cladirii, prin intermediul casei scarii ce face legatura intre toate cele 4 spatii existente. Acesta are o suprafata utila de aproximativ 1200 mp si este compartimentat in felul urmator: - parterul are o suprafata utila de 140 mp compus din spatiu comercial, birou, 2 grupuri sanitare si spatiu de depozitare, acesta dispune de doua intrari acest lucru facilitand compartimentarea acestuia in doua spatii individuale. - etajul 1 are o suprafata de aproximativ 300 mp si este compus din: spatiu comercial, birou, spatiu de depozitare si 2 grupuri sanitar. - etajul 2 are o suprafata de aproximativ 300 mp si este compus din: spatiu comercial, birou, spatiu de depozitare si doua grupuri sanitare. Terasa care este situata la etajul 3, pe cladire, cu o suprafata de 250 mp, momentan este neamenajata, dar aceasta poate fi reamenajata obtinandu-se astfel un al 4-lea spatiu ideal pentru o cafenea sau un club in aer liber. Imobilul dispune de urmatoarele dotari si imbunatatiri: tamplarie pvc cu geam termopan, sistem de climatizare si aerisire, contorizare separata pe fiecare nivel, supraveghere video, fatada din sticla de aproximativ 25 metri, conexiuni la internet si cablu TV. Propietatea se poate achizitiona la pretul de 540000 euro negociabil.

spatiu comercial in sibiu 1200 mp unica oportunita

Spatiu comercial, 1.000 m2 in Sibiu

Spatiu comercial cu suprafaţa utila de 1.000 m2.
Este la Parter intr-o cladire cu 2 etaje Are 6 grupuri sanitare.
ID: 163089 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 540.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Alba iulia
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 1.000 m2
  • Suprafata construita: 1.200 m2
  • Nr grupuri sanitare: 6
  • An constructie: 1980

Alte informatii:

Taboo Imobiliare ofera in exclusivitate spre vanzare unul dintre cele mai cunoscute spatii comerciale din orasul Sibiu, acesta gazduind cu timpul numeroase cluburi, restaurante si pub-uri, in prezent in interiorul acestuia se desfasoara activitatea doua cluburi si o sala de jocuri.
Amplasat pe soseaua Alba Iulia ( cea mai importanta si m-ai circulata artera din oras ), in imediata apropiere de intersectia strazilor Alba Iulia, Saguna, Turismului si Onisifor Ghibu, acesta dispune de un foarte mare vad rutier, pietonal, cat si foarte cunoscuta zona, acest lucru facilitand desfasurarea multor domenii de activitate, de la club-uri, pab-uri, spatii de birouri, restaurante, showroom-uri, magazine, farmacii, e.t.c.
Spatiul in momentul de fata are regimul de inaltime compus din P+2E+Terasa, fiecare nivel avand intrari separate atat pentru clienti dar si pentru aprovizionare care se poate face din curtea interiora a imobilului aflata in partea din spate a cladirii, prin intermediul casei scarii ce face legatura intre toate cele 4 spatii existente.
Acesta are o suprafata utila de aproximativ 1200 mp si este compartimentat in felul urmator:
- parterul are o suprafata utila de 140 mp compus din spatiu comercial, birou, 2 grupuri sanitare si spatiu de depozitare, acesta dispune de doua intrari acest lucru facilitand compartimentarea acestuia in doua spatii individuale.
- etajul 1 are o suprafata de aproximativ 300 mp si este compus din: spatiu comercial, birou, spatiu de depozitare si 2 grupuri sanitar.
- etajul 2 are o suprafata de aproximativ 300 mp si este compus din: spatiu comercial, birou, spatiu de depozitare si doua grupuri sanitare.
Terasa care este situata la etajul 3, pe cladire, cu o suprafata de 250 mp, momentan este neamenajata, dar aceasta poate fi reamenajata obtinandu-se astfel un al 4-lea spatiu ideal pentru o cafenea sau un club in aer liber.
Imobilul dispune de urmatoarele dotari si imbunatatiri: tamplarie pvc cu geam termopan, sistem de climatizare si aerisire, contorizare separata pe fiecare nivel, supraveghere video, fatada din sticla de aproximativ 25 metri, conexiuni la internet si cablu TV.
Propietatea se poate achizitiona la pretul de 540000 euro negociabil.
  • Vanzare 540.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 163089 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 3865 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1155 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 06.11.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei