Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Spatiu de inchiriat Scoala de Inot Sibiu. Inchiriere spatii comerciale Sibiu cu vad comercial, 3 camere, 85 metri patrati. spatiu comercial 85 mp in zona hotel ibis din sibi

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Spatiu comercial, 85 m2 in zona Scoala de Inot - Sibiu
May 24, 2018 May 24, 2018 Spatiu comercial cu o suprafata utila de 85 mp de inchiriat in zona Hotel Ibis din Sibiu, situat la parterul unei casei cu regim de inaltime P+1. Suprafata generoasa este structurata pe un singur nivel format din 3 incaperi spatioase si luminoase, cu vedere spre strada principala pe care se afla imobilul din care face parte acest spatiu, o baie de serviciu cu obiecte sanitare specifice si de asemenea un spatiu destinat pentru depozitare. Ca si imbunatatiri, spatiul dispune de centrala termica si calorifere din otel, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usa la intrare de aluminiu cu tamplarie PVC, grilaj din fier forjat pentru usa de la intrare, gresie, faianta, parchet si jaluzele interioare. Zona in care se afla imobilul este una centrala, aflata in apropiere de hoteluri, clinici medicale, magazine alimentare, magazine cu articole vestimentare si nu numai, unitati ale institutiilor de invatamant scolar, sedii ale institutiilor statului si statii pentru mijloacele de transport public. Luand in considerare toate aceste aspecte, spatiul este pretabil pentru desfasurarea unei activitati de birou, pentru deschiderea unei reprezentante, casa de pariuri, cabinet medical sau salon de infrumusetare. Pretul de inchiriere este de 500 euro negociabil si este disponibil incepand cu data de 1.04.2018, data la care va putea fi predat renovat.

spatiu comercial 85 mp in zona hotel ibis din sibi

Spatiu comercial, 85 m2 in zona Scoala de Inot - Sibiu

Spatiu comercial cu suprafaţa utila de 85 m2.
Este la Parter intr-o cladire cu 1 etaj Are 1 grup sanitar.
ID: 211882 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 500 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Scoala de Inot
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 85 m2
  • Suprafata construita: 102 m2
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1997

Alte informatii:

Spatiu comercial cu o suprafata utila de 85 mp de inchiriat in zona Hotel Ibis din Sibiu, situat la parterul unei casei cu regim de inaltime P+1.
Suprafata generoasa este structurata pe un singur nivel format din 3 incaperi spatioase si luminoase, cu vedere spre strada principala pe care se afla imobilul din care face parte acest spatiu, o baie de serviciu cu obiecte sanitare specifice si de asemenea un spatiu destinat pentru depozitare.
Ca si imbunatatiri, spatiul dispune de centrala termica si calorifere din otel, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usa la intrare de aluminiu cu tamplarie PVC, grilaj din fier forjat pentru usa de la intrare, gresie, faianta, parchet si jaluzele interioare.
Zona in care se afla imobilul este una centrala, aflata in apropiere de hoteluri, clinici medicale, magazine alimentare, magazine cu articole vestimentare si nu numai, unitati ale institutiilor de invatamant scolar, sedii ale institutiilor statului si statii pentru mijloacele de transport public.
Luand in considerare toate aceste aspecte, spatiul este pretabil pentru desfasurarea unei activitati de birou, pentru deschiderea unei reprezentante, casa de pariuri, cabinet medical sau salon de infrumusetare.
Pretul de inchiriere este de 500 euro negociabil si este disponibil incepand cu data de 1.04.2018, data la care va putea fi predat renovat.
  • Inchiriere 500 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 211882 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1440 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1279 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 21.02.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei