Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Spatiu de inchiriat Strand Sibiu. Inchiriere spatii comerciale Sibiu cu vad comercial, 2 camere, 80 metri patrati. spatiu comercial cu vad stradal in sibiu zona stra

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Spatiu comercial, 80 m2 in zona Strand - Sibiu
Nov 02, 2017 Nov 02, 2017 Spatiu comercial cu vad intens pietonal si auto de inchiriat in Sibiu zona Strand, cu o suprafata totala de 96 mp, situat la parterul unui imobil constructie separata cu intrare direct din strada asfaltata si iluminata public, cu locuri de parcare amenajate in fata acestuia si deschidere stradala de 7 metri liniari. Acest spatiu este construit din caramida, dispune de izolatie termica si fonica la exterior cu tencuiala decorativa, a fost renovat in anul 2016, are acces auto si pietonal si este format din 3 camere si o baie prevazuta cu dus si geam de aerisire, 2 dintre aceste incaperi dispun de o compartimentare de tip open-space cu acces direct din strada iar cea de a treia camera este pozitionata in spate, aici spatiul util este ideal pentru depozitare. Printre imbunatatiri si dotari, spatiul dispune de centrala termica cu calorifere din otel, aer conditionat, pereti zugraviti in lavabil, gresie, faianta, usa din termopan la intrare, geamuri duble din lemn si din Pvc, acces la utilitati ( apa, curent, gaz si canalizare ), internet. Spatiul este pretabil pentru reprezentanta, birouri, magazin, casa pariuri, cabinet medical, salon infrumusetare si se afla in apropiere de toate punctele de interes public pe o strada asfaltata, iluminata si cu mijloace de transport in comun. Pretul de inchiriere al acestui spatiu este de 400 euro ( Nu se aplica TVA ) / luna, usor negociabil.

spatiu comercial cu vad stradal in sibiu zona stra

Spatiu comercial, 80 m2 in zona Strand - Sibiu

Spatiu comercial cu suprafaţa utila de 80 m2.
Este la Parter. Are 1 grup sanitar.
ID: 204219 | actualizat acum 6 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 400 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Strand
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 80 m2
  • Suprafata construita: 96 m2
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2000

Alte informatii:

Spatiu comercial cu vad intens pietonal si auto de inchiriat in Sibiu zona Strand, cu o suprafata totala de 96 mp, situat la parterul unui imobil constructie separata cu intrare direct din strada asfaltata si iluminata public, cu locuri de parcare amenajate in fata acestuia si deschidere stradala de 7 metri liniari.
Acest spatiu este construit din caramida, dispune de izolatie termica si fonica la exterior cu tencuiala decorativa, a fost renovat in anul 2016, are acces auto si pietonal si este format din 3 camere si o baie prevazuta cu dus si geam de aerisire, 2 dintre aceste incaperi dispun de o compartimentare de tip open-space cu acces direct din strada iar cea de a treia camera este pozitionata in spate, aici spatiul util este ideal pentru depozitare.
Printre imbunatatiri si dotari, spatiul dispune de centrala termica cu calorifere din otel, aer conditionat, pereti zugraviti in lavabil, gresie, faianta, usa din termopan la intrare, geamuri duble din lemn si din Pvc, acces la utilitati ( apa, curent, gaz si canalizare ), internet.
Spatiul este pretabil pentru reprezentanta, birouri, magazin, casa pariuri, cabinet medical, salon infrumusetare si se afla in apropiere de toate punctele de interes public pe o strada asfaltata, iluminata si cu mijloace de transport in comun.
Pretul de inchiriere al acestui spatiu este de 400 euro ( Nu se aplica TVA ) / luna, usor negociabil.
  • Inchiriere 400 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 204219 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 5 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 689 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 793 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 11.04.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei