Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Spatiu de inchiriat Lazaret Sibiu. Inchiriere spatii comerciale Sibiu cu vad comercial, 3 camere, 80 metri patrati. spatiu comercial 96 mp in sibiu zona lazaret

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Spatiu comercial, 80 m2 in zona Lazaret - Sibiu
Aug 21, 2017 Aug 21, 2017 Spatiu comercial cu 3 camere, de inchiriat in Sibiu zona Lazaret, cu o suprafata totala de 96 mp, construit in anul 1975 si renovat in anul 2010. Proprietatea este situata la parterul unei case, compartimentata in 3 camere foarte generoase cu o suprafata utila de 80 mp impartiti astfel: prima camera este frumos decorata, mobilata partial cu o canapea si o masa, a doua camera este la fel de frumos decorata, mobilata partial, a treia camera este mobilata cu doua dulapuri, scaune pentru copii si o masuta de cafea, un hol spatios si o baie cu doua wc-uri. Imobilul dispune de urmatoarele imbunatatiri: izolatie termica la exterior, centarala termica proprie, calorifere din otel, geamuri din termopan cu tamplarie PVC, parchet laminat, gresie si faianta, usa din termopan la intrare si din lemn la interior, internet in toate camerele, curtea este pavata cu o suprafata de 25 mp, cu acces din strada. Acesta se afla situat pe o strada asfaltata si iluminata, cu acces la mijloace de transport in comun si magazine alimentare. Spatiul a functionat ca after school, avand toate documntele necesare pentru acest tip de activitate si este pretabil in acest moment pentru cabinet medical, spatiu de birouri, salon de infrumusetare si alte activitati de acest tip. Spatiul se inchiriaza la pretul de 270 euro negociabil.

spatiu comercial 96 mp in sibiu zona lazaret

Spatiu comercial, 80 m2 in zona Lazaret - Sibiu

Spatiu comercial cu suprafaţa utila de 80 m2.
Este la Parter intr-o cladire cu 1 etaj Are 1 grup sanitar.
ID: 206628 | actualizat acum 6 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 270 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Lazaret
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 80 m2
  • Suprafata construita: 96 m2
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1975

Alte informatii:

Spatiu comercial cu 3 camere, de inchiriat in Sibiu zona Lazaret, cu o suprafata totala de 96 mp, construit in anul 1975 si renovat in anul 2010.
Proprietatea este situata la parterul unei case, compartimentata in 3 camere foarte generoase cu o suprafata utila de 80 mp impartiti astfel: prima camera este frumos decorata, mobilata partial cu o canapea si o masa, a doua camera este la fel de frumos decorata, mobilata partial, a treia camera este mobilata cu doua dulapuri, scaune pentru copii si o masuta de cafea, un hol spatios si o baie cu doua wc-uri.
Imobilul dispune de urmatoarele imbunatatiri: izolatie termica la exterior, centarala termica proprie, calorifere din otel, geamuri din termopan cu tamplarie PVC, parchet laminat, gresie si faianta, usa din termopan la intrare si din lemn la interior, internet in toate camerele, curtea este pavata cu o suprafata de 25 mp, cu acces din strada.
Acesta se afla situat pe o strada asfaltata si iluminata, cu acces la mijloace de transport in comun si magazine alimentare.
Spatiul a functionat ca after school, avand toate documntele necesare pentru acest tip de activitate si este pretabil in acest moment pentru cabinet medical, spatiu de birouri, salon de infrumusetare si alte activitati de acest tip.
Spatiul se inchiriaza la pretul de 270 euro negociabil.
  • Inchiriere 270 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 206628 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 8 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 499 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 909 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 12.05.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei