Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Spatiu de inchiriat Sibiu. Inchiriere spatii comerciale Sibiu cu vad comercial, 4 camere, 75 metri patrati. spatiu comercial sau de birouri in sibiu zona raho

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Spatiu comercial, 75 m2 in Sibiu
Apr 04, 2018 Apr 04, 2018 Spatiu comercial sau de birouri de inchiriat in Sibiu zona Rahovei, compus dintr-un apartament cu 3 camere si 2 bai, cu o suprafata totala de 90 mp, pozitionat la parterul unui imobil ce dispune de termosistem la exterior, pretabil pentru spatiu comercial, birouri, reprezentanta, magazin, salon de infrumusetare sau cabinet medical. Acesta dispune de o compartimentare ideala, astfel: la intrare se afla o incapere utilizata ca spatiu pentru receptie din care se face accesul intr-o camera generoasa ce dispune de luminozitate puternica naturala, intr-un spatiu de birou si inca o camera folosita tot pentru birouri, 2 bai ( una de serviciu si una prevazuta cu cada ), debara. Spatiul prezinta toate dotarile si utilitatile specifice desfasurarii activitatii de comert sau birouri cum ar fi vad stradal cu geamuri termopan, locuri de parcare in fata imobilului, acces pietonal, usi din lemn la interior si usa metalica antiefractie, centrala termica proprie pe gaz cu instalatie din cupru si calorifere din otel, contorizari separate la utilitati, pereti zugraviti cu lavabila, gresie si faianta in bai, parchet laminat pe hol si in camere. Acesta prezinta costuri reduse la utilitati, este foarte calduros, este excelent pozitionat, intr-o zona ultracentrala, cu trafic intens atat pietonal cat si auto ceea ce il face potrivit pentru desfasurarea activitatii de comert cum ar fi magazin, reprezentanta, sala de fitness, cabinet medical, cosmetica, sau birouri respectiv sediu de firma, firma asigurari. Acest spatiu se inchiriaza la pretul de 500 euro / luna negociabil.

spatiu comercial sau de birouri in sibiu zona raho

Spatiu comercial, 75 m2 in Sibiu

Spatiu comercial cu suprafaţa utila de 75 m2.
Este la Parter intr-o cladire cu 8 etaje Are 2 grupuri sanitare.
ID: 213356 | actualizat acum 6 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 500 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Rahovei
  • Numar etaje: Parter+8 etaje
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 75 m2
  • Suprafata construita: 90 m2
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1980

Alte informatii:

Spatiu comercial sau de birouri de inchiriat in Sibiu zona Rahovei, compus dintr-un apartament cu 3 camere si 2 bai, cu o suprafata totala de 90 mp, pozitionat la parterul unui imobil ce dispune de termosistem la exterior, pretabil pentru spatiu comercial, birouri, reprezentanta, magazin, salon de infrumusetare sau cabinet medical.
Acesta dispune de o compartimentare ideala, astfel: la intrare se afla o incapere utilizata ca spatiu pentru receptie din care se face accesul intr-o camera generoasa ce dispune de luminozitate puternica naturala, intr-un spatiu de birou si inca o camera folosita tot pentru birouri, 2 bai ( una de serviciu si una prevazuta cu cada ), debara.
Spatiul prezinta toate dotarile si utilitatile specifice desfasurarii activitatii de comert sau birouri cum ar fi vad stradal cu geamuri termopan, locuri de parcare in fata imobilului, acces pietonal, usi din lemn la interior si usa metalica antiefractie, centrala termica proprie pe gaz cu instalatie din cupru si calorifere din otel, contorizari separate la utilitati, pereti zugraviti cu lavabila, gresie si faianta in bai, parchet laminat pe hol si in camere.
Acesta prezinta costuri reduse la utilitati, este foarte calduros, este excelent pozitionat, intr-o zona ultracentrala, cu trafic intens atat pietonal cat si auto ceea ce il face potrivit pentru desfasurarea activitatii de comert cum ar fi magazin, reprezentanta, sala de fitness, cabinet medical, cosmetica, sau birouri respectiv sediu de firma, firma asigurari.
Acest spatiu se inchiriaza la pretul de 500 euro / luna negociabil.
  • Inchiriere 500 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 213356 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 684 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 767 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 13.04.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei