Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Spatiu de inchiriat Sibiu. Inchiriere spatii comerciale Sibiu cu vad comercial, 3 camere, 75 metri patrati. spatiu comercial sau de birouri in sibiu zona cent

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Spatiu comercial, 75 m2 in Sibiu
Sep 25, 2015 Sep 25, 2015 Spatiu comercial sau de birouri de inchiriat in Sibiu zona Centrul Istoric cu o suprafata totala de 88 mp si o deschidere de 5 metri liniari la o strada intens circulata pietonal si cu posibilitate de acces auto pana in fata cladirii, renovat si finsat cu materiale de cea mai buna calitate la inceputul anului 2014. Locatia este foarte spatioasa si bine compartimentata, fiind compusa dintr-o incapere de tip open-space cu acces direct din strada de aproximativ 30 mp, un hol cu acces la grupul sanitar aflat in capatul spatiului, doua incaperi decomandate compartimentate cu pereti din rigips, cu posibilitatea recompartimentarii dupa dorintele fiecarui client. Spatiul detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare acestui tip de imobil cum ar fi acces stradal, geamuri si usa de acces din termopan cu tamplarie PVC culoarea lemnului, contorizari separate la utilitati, centrala termica proprie si calorifere de otel, gresie, faianta, parchet laminat in incaperi, curent 220 V si 380 V. Datorita pozitiei favorabile si a vizibilitatii maxime de care dispune locatia este ideala desfasurarii oricarui tip de activitate comerciala sau spatiu de birouri. Spatiul se poate inchiria la pretul de 250 euro / luna usor negociabil.

spatiu comercial sau de birouri in sibiu zona cent

Spatiu comercial, 75 m2 in Sibiu

Spatiu comercial cu suprafaţa utila de 75 m2.
Este la Parter intr-o cladire cu 1 etaj Are 1 grup sanitar.
ID: 172626 | actualizat acum 8 ani si 7 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 250 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Centrul istoric
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 75 m2
  • Suprafata construita: 88 m2
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1920

Alte informatii:

Spatiu comercial sau de birouri de inchiriat in Sibiu zona Centrul Istoric cu o suprafata totala de 88 mp si o deschidere de 5 metri liniari la o strada intens circulata pietonal si cu posibilitate de acces auto pana in fata cladirii, renovat si finsat cu materiale de cea mai buna calitate la inceputul anului 2014.
Locatia este foarte spatioasa si bine compartimentata, fiind compusa dintr-o incapere de tip open-space cu acces direct din strada de aproximativ 30 mp, un hol cu acces la grupul sanitar aflat in capatul spatiului, doua incaperi decomandate compartimentate cu pereti din rigips, cu posibilitatea recompartimentarii dupa dorintele fiecarui client.
Spatiul detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare acestui tip de imobil cum ar fi acces stradal, geamuri si usa de acces din termopan cu tamplarie PVC culoarea lemnului, contorizari separate la utilitati, centrala termica proprie si calorifere de otel, gresie, faianta, parchet laminat in incaperi, curent 220 V si 380 V.
Datorita pozitiei favorabile si a vizibilitatii maxime de care dispune locatia este ideala desfasurarii oricarui tip de activitate comerciala sau spatiu de birouri.
Spatiul se poate inchiria la pretul de 250 euro / luna usor negociabil.
  • Inchiriere 250 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 172626 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 7 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1069 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 722 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 03.04.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei