Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Spatiu de inchiriat Sibiu. Inchiriere spatii comerciale Sibiu cu vad comercial, 3 camere, 72 metri patrati. spatiu comercial zona centrului istoric din sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Spatiu comercial, 72 m2 in Sibiu
Mar 01, 2017 Mar 01, 2017 Spatiu comercial cochet de inchiriat in Sibiu zona Centrului Istoric, cu o suprafata totala de 86 mp si utila de 72 mp, situat la parterul unei case pozitionata la doar 2 minute de Piata Mare a orasului. Beneficiaza de o deschidere generoasa la strada de 14 metri liniari, partial cu vitrina din geam termopan si o vizibilitate excelenta, cu trafic intens atat pietonal cat si auto. Locatia este foarte bine compartimentata si amenajata cu mult bun gust, dispune de materiale de cea mai buna calitate, compusa din doua incaperi generoase la intrare cu geamuri spre strada, hol intermediar de acces din casa scarii a imobilului, o camera aflata in partea din spate ce poate fi utilizata ca depozit si o baie de serviciu. Spatiul detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare desfasurarii unei activitati comerciale de succes si nu numai, cum ar fi vitrina stradala din geam termopan, usa de acces din tamplarie PVC cu geam termopan, usi din lemn masiv la interior, finisaje la interior de cea mai buna calitate, locuri de parcare in fata imobilului, parchet de trafic intens, centrala termica proprie si calorifere de otel, contorizari separate la utilitati. Pretul de inchiriere al locatiei este de 700 euro / luna negociabil.

spatiu comercial zona centrului istoric din sibiu

Spatiu comercial, 72 m2 in Sibiu

Spatiu comercial cu suprafaţa utila de 72 m2.
Este la Parter intr-o cladire cu 1 etaj Are 1 grup sanitar.
ID: 199220 | actualizat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 700 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Centrul istoric
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 72 m2
  • Suprafata construita: 86 m2
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1920

Alte informatii:

Spatiu comercial cochet de inchiriat in Sibiu zona Centrului Istoric, cu o suprafata totala de 86 mp si utila de 72 mp, situat la parterul unei case pozitionata la doar 2 minute de Piata Mare a orasului.
Beneficiaza de o deschidere generoasa la strada de 14 metri liniari, partial cu vitrina din geam termopan si o vizibilitate excelenta, cu trafic intens atat pietonal cat si auto.
Locatia este foarte bine compartimentata si amenajata cu mult bun gust, dispune de materiale de cea mai buna calitate, compusa din doua incaperi generoase la intrare cu geamuri spre strada, hol intermediar de acces din casa scarii a imobilului, o camera aflata in partea din spate ce poate fi utilizata ca depozit si o baie de serviciu.
Spatiul detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare desfasurarii unei activitati comerciale de succes si nu numai, cum ar fi vitrina stradala din geam termopan, usa de acces din tamplarie PVC cu geam termopan, usi din lemn masiv la interior, finisaje la interior de cea mai buna calitate, locuri de parcare in fata imobilului, parchet de trafic intens, centrala termica proprie si calorifere de otel, contorizari separate la utilitati.
Pretul de inchiriere al locatiei este de 700 euro / luna negociabil.
  • Inchiriere 700 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 199220 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 804 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 700 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 28.09.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei