Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Spatiu de inchiriat Tiglari Sibiu. Inchiriere spatii comerciale Sibiu cu vad comercial, 1 camera, 65 metri patrati. spatiu comercial pretabil magazin in sibiu zona ti

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Spatiu comercial, 65 m2 in zona Tiglari - Sibiu
Aug 16, 2017 Aug 16, 2017 Spatiu comercial pretabil magazin, birouri, fast-food, cafenea, productie, cabinet medical sau salon infrumusetare de inchiriat in Sibiu zona Tiglari cu o suprafata totala de 78 mp, situat la parterul unui imobil constructie separata, pozitionat intr-o zona foarte intens circulata unde se afla scoala, gradinita, magazine, dispensar, biserica, statii de autobuz si taxi. Spatiul ofera viitorului beneficiar o compartimentare de tip open-space cu acces comun la un grup sanitar si la o curte comuna pentru acces marfa, are un excelent vad pietonal si auto, cu 2 intrari direct din strada pe scari din beton placate cu gresie si deschidere la doua strazi intens circulate (10x8 metri liniari) cu vitrina din geam termopan de 12 metri liniari. Printre imbunatatirile si dotarile pe care le prezinta spatiul, putem aminti: geamuri si usi din termopan cu tamplarie din aluminiu / PVC, contorizari separate la utilitati ( apa si curent ), aer conditionat, sistem de alarma, instalatii electrice si sanitare noi, pereti zugraviti in lavabil, gresie si faianta. Acest spatiu se inchiriaza la pretul de 450 Euro / lunar.

spatiu comercial pretabil magazin in sibiu zona ti

Spatiu comercial, 65 m2 in zona Tiglari - Sibiu

Spatiu comercial cu suprafaţa utila de 65 m2.
Este la Parter. Are 1 grup sanitar.
ID: 201809 | actualizat acum 6 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 450 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Tiglari
  • Numar camere: 1
  • Suprafata utila: 65 m2
  • Suprafata construita: 78 m2
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2010

Alte informatii:

Spatiu comercial pretabil magazin, birouri, fast-food, cafenea, productie, cabinet medical sau salon infrumusetare de inchiriat in Sibiu zona Tiglari cu o suprafata totala de 78 mp, situat la parterul unui imobil constructie separata, pozitionat intr-o zona foarte intens circulata unde se afla scoala, gradinita, magazine, dispensar, biserica, statii de autobuz si taxi.
Spatiul ofera viitorului beneficiar o compartimentare de tip open-space cu acces comun la un grup sanitar si la o curte comuna pentru acces marfa, are un excelent vad pietonal si auto, cu 2 intrari direct din strada pe scari din beton placate cu gresie si deschidere la doua strazi intens circulate (10x8 metri liniari) cu vitrina din geam termopan de 12 metri liniari.
Printre imbunatatirile si dotarile pe care le prezinta spatiul, putem aminti: geamuri si usi din termopan cu tamplarie din aluminiu / PVC, contorizari separate la utilitati ( apa si curent ), aer conditionat, sistem de alarma, instalatii electrice si sanitare noi, pereti zugraviti in lavabil, gresie si faianta.
Acest spatiu se inchiriaza la pretul de 450 Euro / lunar.
  • Inchiriere 450 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 201809 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 8 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 966 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 844 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 01.02.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei