Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Spatiu de inchiriat Sibiu. Inchiriere spatii comerciale Sibiu cu vad comercial, 2 camere, 63 metri patrati. spatiu comercial in zona centrala din sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Spatiu comercial, 63 m2 in Sibiu
May 16, 2018 May 16, 2018 Spatiu comercial de inchiriat in zona Centrala din Sibiu, situat la doar 3 minute de mers pe jos de Piata Mare din Sibiu. Suprafata utila de 63 mp este distribuita printr-o compartimentare practica, respectiv doua incaperi spatioase, una dintre ele avand vedere spre strada pe care se afla spatiul comercial, iar cea de-a doua incapere asigura si accesul spre cele doua spatii ideale pentru depozitare, respectiv spre baia dotata cu chiuveta si toaleta. Ca si imbunatatiri, spatiul dispune de geamuri si usa la intrare din lemn masiv si termopan, parchet laminat, gresie, faianta, senzori de gaz si sistem de alarma. Zona in care se afla imobilul este una foarte buna, fiind o zona de interes pentru turisti, aflandu-se in apropierea anumitor repere turistice precum Piata Mare, Pasajul Scarilor si un aspect foarte important este faptul care are intrare separata, vitrina si vad comercial format de aproximativ 10 ani. Pretul de inchiriere al acestui spatiu este de 1000 euro/ luna si este ideal pentru deschiderea unei farmacii, a unei reprezentante, cafenele, a unui pub, salon de infrumusetare sau orice alta activitate din domeniul comertului.

spatiu comercial in zona centrala din sibiu

Spatiu comercial, 63 m2 in Sibiu

Spatiu comercial cu suprafaţa utila de 63 m2.
Este la Parter intr-o cladire cu 1 etaj Are 1 grup sanitar.
ID: 215657 | adaugat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 1.000 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Centrul istoric
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 63 m2
  • Suprafata construita: 73 m2
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1900

Alte informatii:

Spatiu comercial de inchiriat in zona Centrala din Sibiu, situat la doar 3 minute de mers pe jos de Piata Mare din Sibiu.
Suprafata utila de 63 mp este distribuita printr-o compartimentare practica, respectiv doua incaperi spatioase, una dintre ele avand vedere spre strada pe care se afla spatiul comercial, iar cea de-a doua incapere asigura si accesul spre cele doua spatii ideale pentru depozitare, respectiv spre baia dotata cu chiuveta si toaleta.
Ca si imbunatatiri, spatiul dispune de geamuri si usa la intrare din lemn masiv si termopan, parchet laminat, gresie, faianta, senzori de gaz si sistem de alarma.
Zona in care se afla imobilul este una foarte buna, fiind o zona de interes pentru turisti, aflandu-se in apropierea anumitor repere turistice precum Piata Mare, Pasajul Scarilor si un aspect foarte important este faptul care are intrare separata, vitrina si vad comercial format de aproximativ 10 ani.
Pretul de inchiriere al acestui spatiu este de 1000 euro/ luna si este ideal pentru deschiderea unei farmacii, a unei reprezentante, cafenele, a unui pub, salon de infrumusetare sau orice alta activitate din domeniul comertului.
  • Inchiriere 1.000 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 215657 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1306 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 411 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 16.05.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei