Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

Spatiu de inchiriat Turnisor Sibiu. Inchiriere spatii comerciale Sibiu cu vad comercial, 5 camere, 560 metri patrati. showroom cu hala 560 mp utili si gradina in zona t

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Spatiu comercial, 560 m2 in zona Turnisor - Sibiu
Aug 18, 2017 Aug 18, 2017 De inchiriat showroom si hala pentru depozitare sau productie de 560 mp utili, gradina de 500 mp si acces auto printr-o curte comuna pavata de 250 mp, pozitionat in Sibiu, zona Turnisor, pe o strada asfaltata si iluminata public, cu un vad pietonal si auto foarte intens, pretabil pentru reprezentanta, spatiu pentru depozitare, birouri sau chiar hala de productie. Spatiul este format dintr-un showroom de 60 mp impartit in doua incaperi si o hala de 500 mp impartita pe doua nivele: la parter se afla un spatiu de prezentare cu acces la doua toalete, o incapere de tip open-space ideala pentru depozitare, accesul la nivelul superior se face pe o scara cu planseu din beton armat, aici se afla tot o incapere de tip open-space foarte luminoasa. Spatiul are acces si la o gradina de 500 mp care poate fi folosita dupa nevoile oricarui anteprenor si dispune de locuri de parcare si acces marfa printr-o curte pavata de 250 mp la care mai are acces o familie care locuieste la strada. Spatiul dispune de urmatoarele imbunatatiri: sape autonivelante in hala, gresie si faianta in showroom si bai, pereti zugraviti in lavabil, geamuri termopan si din lemn, 2 centrale termice pe gaz cu instalatii din cupru si calorifere din fonta, termosistem la exterior, contorizari separate la utilitati precum apa, curent si gaz. Spatiul se inchiriaza la pretul de 1850 euro / luna usor negociabil.

showroom cu hala 560 mp utili si gradina in zona t

Spatiu comercial, 560 m2 in zona Turnisor - Sibiu

Spatiu comercial cu suprafaţa utila de 560 m2.
Este la Parter intr-o cladire cu 1 etaj Are 2 grupuri sanitare.
ID: 205917 | actualizat acum 3 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Inchiriere 1.850 € / luna
prezentare anunt imobiliar
 • Sibiu
 • Localitate: Sibiu
 • Zona: Turnisor
 • Numar etaje: Parter+1 etaj
 • Numar camere: 5
 • Suprafata utila: 560 m2
 • Suprafata construita: 672 m2
 • Nr grupuri sanitare: 2
 • An constructie: 2000

Alte informatii:

De inchiriat showroom si hala pentru depozitare sau productie de 560 mp utili, gradina de 500 mp si acces auto printr-o curte comuna pavata de 250 mp, pozitionat in Sibiu, zona Turnisor, pe o strada asfaltata si iluminata public, cu un vad pietonal si auto foarte intens, pretabil pentru reprezentanta, spatiu pentru depozitare, birouri sau chiar hala de productie.
Spatiul este format dintr-un showroom de 60 mp impartit in doua incaperi si o hala de 500 mp impartita pe doua nivele: la parter se afla un spatiu de prezentare cu acces la doua toalete, o incapere de tip open-space ideala pentru depozitare, accesul la nivelul superior se face pe o scara cu planseu din beton armat, aici se afla tot o incapere de tip open-space foarte luminoasa.
Spatiul are acces si la o gradina de 500 mp care poate fi folosita dupa nevoile oricarui anteprenor si dispune de locuri de parcare si acces marfa printr-o curte pavata de 250 mp la care mai are acces o familie care locuieste la strada.
Spatiul dispune de urmatoarele imbunatatiri: sape autonivelante in hala, gresie si faianta in showroom si bai, pereti zugraviti in lavabil, geamuri termopan si din lemn, 2 centrale termice pe gaz cu instalatii din cupru si calorifere din fonta, termosistem la exterior, contorizari separate la utilitati precum apa, curent si gaz.
Spatiul se inchiriaza la pretul de 1850 euro / luna usor negociabil.
 • Inchiriere 1.850 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 205917 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Sin Daniel
Actualizata: acum 3 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 726 ori Manager: Jurca Raluca Oferte în portofoliu: 9
Vizualizata de: 89 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 26 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 21.06.2017 Oferte în portofoliu: 171 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei