Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Spatiu de inchiriat Cedonia Sibiu. Inchiriere spatii comerciale Sibiu cu vad comercial, 3 camere, 40 metri patrati. spatiu comercial 48 mp in zona cedonia sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Spatiu comercial, 40 m2 in zona Cedonia - Sibiu
May 25, 2018 May 25, 2018 Spatiu comercial cu o suprafata totala de 48 mp si vad pietonal, de inchiriat in zona Cedonia din Sibiu, situat la parterul unui imobil izolat exterior, spatiul avand intrare separata si acces stradal. Suprafata este structurata pe 3 incaperi, respectiv prima incapere care asigura accesul catre cea de-a doua incapere precum si spre holul care faciliteaza accesul catre baie si bucatarie. Ca si imbunatatiri spatiul dispune de geamuri si usa la intrare termopan cu tamplarie PVC, gresie, faianta, centrala termica si calorifere din otel. Zona in care se afla spatiul este o zona cu un trafic pietonal intens, avand in apropierea sa majoritatea punctelor de interes public, precum clinici medicale, sedii ale institutiilor statului, unitati de invatamant prescolar si scolar, restaurante si cafenele. Ca un avantaj major, acest spatiu este cunoscut publicului avand in vedere ca in incinta sa de aproximativ 15 ani se desfasoara o activitate in domeniul comertului. Este pretabil pentru deschiderea unui fast-food, casa de pariuri, cabinet medical, salon de infrumusetare, reprezentanta, iar in cazul in care se doreste inchirierea spatiului pentru deschiderea unui magazin alimentar, proprietarii sunt dispusi sa vanda si mobilierul existent in spatiu. Pretul de inchiriere al acestui spatiu este de 500 euro TVA inclus, pret usor negociabil.

spatiu comercial 48 mp in zona cedonia sibiu

Spatiu comercial, 40 m2 in zona Cedonia - Sibiu

Spatiu comercial cu suprafaţa utila de 40 m2.
Este la Parter intr-o cladire cu 4 etaje Are 1 grup sanitar.
ID: 213302 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 500 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Cedonia
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 40 m2
  • Suprafata construita: 48 m2
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1980

Alte informatii:

Spatiu comercial cu o suprafata totala de 48 mp si vad pietonal, de inchiriat in zona Cedonia din Sibiu, situat la parterul unui imobil izolat exterior, spatiul avand intrare separata si acces stradal.
Suprafata este structurata pe 3 incaperi, respectiv prima incapere care asigura accesul catre cea de-a doua incapere precum si spre holul care faciliteaza accesul catre baie si bucatarie.
Ca si imbunatatiri spatiul dispune de geamuri si usa la intrare termopan cu tamplarie PVC, gresie, faianta, centrala termica si calorifere din otel.
Zona in care se afla spatiul este o zona cu un trafic pietonal intens, avand in apropierea sa majoritatea punctelor de interes public, precum clinici medicale, sedii ale institutiilor statului, unitati de invatamant prescolar si scolar, restaurante si cafenele.
Ca un avantaj major, acest spatiu este cunoscut publicului avand in vedere ca in incinta sa de aproximativ 15 ani se desfasoara o activitate in domeniul comertului.
Este pretabil pentru deschiderea unui fast-food, casa de pariuri, cabinet medical, salon de infrumusetare, reprezentanta, iar in cazul in care se doreste inchirierea spatiului pentru deschiderea unui magazin alimentar, proprietarii sunt dispusi sa vanda si mobilierul existent in spatiu.
Pretul de inchiriere al acestui spatiu este de 500 euro TVA inclus, pret usor negociabil.
  • Inchiriere 500 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 213302 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1282 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1141 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 08.02.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei