Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Spatiu de inchiriat Terezian Sibiu. Inchiriere spatii comerciale Sibiu cu vad comercial, 4 camere, 264 metri patrati. spatiu comercial cu 264 mp utili zona terezian in

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Spatiu comercial, 264 m2 in zona Terezian - Sibiu
Dec 12, 2016 Dec 12, 2016 Spatiu comercial de inchiriat in Sibiu zona Terezian, cu o suprafata totala de 316 mp si o deschidere la strada de 24 metri liniari, situat la etajul 1 al unei vile construita in anul 1969. Locatia este foarte spatioasa si bine compartimentata, la intrare este o incapere de tip open-space, un spatiu de depozitare unde este montata si centrala termica proprie, 3 camere luminoase si baia cu geam de aerisire. Accesul se face pe o scara exterioara foarte solida iar aici se afla un spatiu deschis care poate fi utilizat ca si spatiu de relaxare. Spatiul detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare desfasurarii unei activitati de succes cum ar fi izolatie termica si fonica la exterior, vizibilitate sporita datorita vitrinelor din geam termopan, contorizari separate la utiliati, centrala termica proprie si calorifere de otel, geamuri din termopan cu tamplarie PVC, parchet, lavabila. Zona in care este situat spatiul este una foarte buna cu trafic auto si pietonal intens avand in apropiere majoritatea punctelor de interes, strazile din jur sunt asfaltate si iluminate si este pretabil pentru birouri, supermarket, hala productie, magazin, cabinet medical, salon infrumusetare. Pretul de inchiriere al spatiului este de 1.000 euro / luna usor negociabil.

spatiu comercial cu 264 mp utili zona terezian in

Spatiu comercial, 264 m2 in zona Terezian - Sibiu

Spatiu comercial cu suprafaţa utila de 264 m2.
Este la etajul 1 intr-o cladire cu 1 etaj Are 1 grup sanitar.
ID: 188560 | actualizat acum 7 ani si 4 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 1.000 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Terezian
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 264 m2
  • Suprafata construita: 316 m2
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1969

Alte informatii:

Spatiu comercial de inchiriat in Sibiu zona Terezian, cu o suprafata totala de 316 mp si o deschidere la strada de 24 metri liniari, situat la etajul 1 al unei vile construita in anul 1969.
Locatia este foarte spatioasa si bine compartimentata, la intrare este o incapere de tip open-space, un spatiu de depozitare unde este montata si centrala termica proprie, 3 camere luminoase si baia cu geam de aerisire.
Accesul se face pe o scara exterioara foarte solida iar aici se afla un spatiu deschis care poate fi utilizat ca si spatiu de relaxare.
Spatiul detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare desfasurarii unei activitati de succes cum ar fi izolatie termica si fonica la exterior, vizibilitate sporita datorita vitrinelor din geam termopan, contorizari separate la utiliati, centrala termica proprie si calorifere de otel, geamuri din termopan cu tamplarie PVC, parchet, lavabila.
Zona in care este situat spatiul este una foarte buna cu trafic auto si pietonal intens avand in apropiere majoritatea punctelor de interes, strazile din jur sunt asfaltate si iluminate si este pretabil pentru birouri, supermarket, hala productie, magazin, cabinet medical, salon infrumusetare.
Pretul de inchiriere al spatiului este de 1.000 euro / luna usor negociabil.
  • Inchiriere 1.000 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 188560 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 4 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 746 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 708 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 06.04.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei