Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Spatiu de inchiriat Mihai Bravu Bucuresti. Inchiriere spatii comerciale Bucuresti cu vad comercial, 1 camera, 170 metri patrati. spatiu comercial mihai bravu, bucuresti

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Spatiu comercial, 170 m2 in zona Mihai Bravu - Bucuresti
Apr 20, 2015 Apr 20, 2015 MIHAI BRAVU ( 3D4603771 ) : Spatiul comercial propus pentru inchiriere, situat in zona Mihai Bravu , este amplasat intr-un imobil de locuinte cu un regim de inaltime P+8 avand spatii comerciale la parter. Suprafata totala disponibila 170mp, vitrina 8ml. Finisajele spatiului sunt urmatoarele: vitrina si ferestre catre strada inchise cu tamplarie PVC cu geam termopan, pardoseala acoperita cu gresie, pereti zugraviti cu vopsea lavabila, tavan fals in zona comerciala si corpuri de iluminat incastrate.Spatiul comercial este prevazut cu aer conditionat. Destinatie recomandata:showroom, agentie bancara, agentie de turism, agentie de pariuri sportive, salon de cosmetica, farmacie, magazin de haine, magazin alimentar, etc. Autorizatii si avize:Necesita autorizatiile si avizele obisnuite activitatii ce urmeaza a fi desfasurata. Disponibil: imediat.Statutul legal al proprietarului:persoana juridica.In cazul in care sunteti interesat de o vizionare si pentru orice informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati in scris telefonic ( Consultant Imobiliar Georgiana Gheorghe). Disclaimer : 3D Properties Group asigura in mod cinstit , corect si de buna credinta servicii de brokeraj pe baza de contract sau comision pentru partile participante la o tranzactie imobiliara. 3D Properties Group ofera o explicatie generala a listarilor din baza sa de date .Oricand va fi nevoie veti primi SFATURI privind o eventuala tranzactie imobiliara .Cu toate acestea , atunci cand vor fi necesare si alte servicii in afara celor oferite de agentie, va sfatuim sa consultati un avocat ,evaluator autorizat , consilier fiscal sau alti experti care va pot oferi OPINII AVIZATE.

spatiu comercial mihai bravu, bucuresti

Spatiu comercial, 170 m2 in zona Mihai Bravu - Bucuresti

Spatiu comercial cu suprafaţa utila de 170 m2.
Este la Parter. Are 2 grupuri sanitare.
ID: 161903 | actualizat acum 9 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 4.300 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Bucuresti
  • Zona: Mihai Bravu
  • Reper: Ferdinand
  • Numar camere: 1
  • Suprafata utila: 170 m2
  • Suprafata construita: 190 m2
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1980

Alte informatii:

MIHAI BRAVU ( 3D4603771 ) : Spatiul comercial propus pentru inchiriere, situat in zona Mihai Bravu , este amplasat intr-un imobil de locuinte cu un regim de inaltime P+8 avand spatii comerciale la parter. Suprafata totala disponibila 170mp, vitrina 8ml. Finisajele spatiului sunt urmatoarele: vitrina si ferestre catre strada inchise cu tamplarie PVC cu geam termopan, pardoseala acoperita cu gresie, pereti zugraviti cu vopsea lavabila, tavan fals in zona comerciala si corpuri de iluminat incastrate.Spatiul comercial este prevazut cu aer conditionat. Destinatie recomandata:showroom, agentie bancara, agentie de turism, agentie de pariuri sportive, salon de cosmetica, farmacie, magazin de haine, magazin alimentar, etc. Autorizatii si avize:Necesita autorizatiile si avizele obisnuite activitatii ce urmeaza a fi desfasurata. Disponibil: imediat.Statutul legal al proprietarului:persoana juridica.In cazul in care sunteti interesat de o vizionare si pentru orice informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati in scris telefonic ( Consultant Imobiliar Georgiana Gheorghe). Disclaimer : 3D Properties Group asigura in mod cinstit , corect si de buna credinta servicii de brokeraj pe baza de contract sau comision pentru partile participante la o tranzactie imobiliara. 3D Properties Group ofera o explicatie generala a listarilor din baza sa de date .Oricand va fi nevoie veti primi SFATURI privind o eventuala tranzactie imobiliara .Cu toate acestea , atunci cand vor fi necesare si alte servicii in afara celor oferite de agentie, va sfatuim sa consultati un avocat ,evaluator autorizat , consilier fiscal sau alti experti care va pot oferi OPINII AVIZATE.
  • Inchiriere 4.300 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 161903 Agentia: 3D Properties Nume: Gheorghe Georgiana
Actualizata: acum 9 ani Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 2238 ori Manager: Properties Investitori 3D Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 565 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 18 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 15.07.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 05.18.2009 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei