Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Spatiu de inchiriat Sibiu. Inchiriere spatii comerciale Sibiu cu vad comercial, 4 camere, 174 metri patrati. spatiu comercial in sibiu in piata mica

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Spatiu comercial, 174 m2 in Sibiu
May 29, 2018 May 29, 2018 Spatiu comercial de inchiriat in Sibiu in Piata Mica, cu o suprafata totala de 209 mp structurat pe doua nivele P+E intr-un imobil monument istoric, construit in jurul anului 1920 si renovat in anul 2008, aflat la o distanta de doar 2 minute de Podul Mincinosilor, Piata Mica, Piata Mare si majoritatea punctelor de interes turisitic ale Sibiului. Imobilul este foarte spatios si bine compartimentat pe cele doua nivele ale sale astfel la parterul acestuia cu acces direct din strada se afla o incapere de 50 mp cu vitrina de 5 metri liniari, o baie de serviciu si o scara interioara foarte solida care face posibil accesul catre etajul imobilului. La primul nivel se afla o incapere foarte spatioasa si luminoasa cu geamurile spre strada de 75 mp, un hol lung pe toata lungimea spatiului, o camera generoasa ce poate fi utilizata ca bucatarie, un vestiar pentru personal si o baie cu geam. Accesul la primul nivel este posibil atat de la parterul imobilului pe scara interioara, cat si pe o scara secundara aflata in curtea comuna a imobilului cu posibilitatea accesului de pe o alta strada. De asemenea imobilul detine si un pod foarte spatios si inalt de 80 mp cu posibilitatea amenajarii sau mansardarii, accesul la acesta facandu-se pe o scara interioara din lemn masiv de la primul nivel. Acesta detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare activitatii comerciale cum ar fi acces marfa, pietonal si auto direct din strada, contorizari separate la utilitati, usa si vitrina din geam termopan cu tamplarie din lemn masiv, podea din lemn lacuita, centrala termica proprie si calorifere de otel, geamuri termopan cu tamplarie din lemn. Zona in care este amplasat imobilul este una de maxim interes a orasului cu trafic intens pietonal si auto, la doar 2 minute de Piata Mare a Sibiului, acest lucru facilitand desfasurarea oricarei activitati de comert sau restaurant, bar, pizzerie, cafenea sau chiar posibilitatea transformarii acestuia intr-o pensiune turistica. Pretul de inchiriere este de 2500 euro / luna.

spatiu comercial in sibiu in piata mica

Spatiu comercial, 174 m2 in Sibiu

Spatiu comercial cu suprafaţa utila de 174 m2.
Este la Parter intr-o cladire cu 1 etaj Are 2 grupuri sanitare.
ID: 212410 | actualizat acum 5 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 2.500 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Centrul istoric
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 174 m2
  • Suprafata construita: 209 m2
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1920

Alte informatii:

Spatiu comercial de inchiriat in Sibiu in Piata Mica, cu o suprafata totala de 209 mp structurat pe doua nivele P+E intr-un imobil monument istoric, construit in jurul anului 1920 si renovat in anul 2008, aflat la o distanta de doar 2 minute de Podul Mincinosilor, Piata Mica, Piata Mare si majoritatea punctelor de interes turisitic ale Sibiului.
Imobilul este foarte spatios si bine compartimentat pe cele doua nivele ale sale astfel la parterul acestuia cu acces direct din strada se afla o incapere de 50 mp cu vitrina de 5 metri liniari, o baie de serviciu si o scara interioara foarte solida care face posibil accesul catre etajul imobilului.
La primul nivel se afla o incapere foarte spatioasa si luminoasa cu geamurile spre strada de 75 mp, un hol lung pe toata lungimea spatiului, o camera generoasa ce poate fi utilizata ca bucatarie, un vestiar pentru personal si o baie cu geam.
Accesul la primul nivel este posibil atat de la parterul imobilului pe scara interioara, cat si pe o scara secundara aflata in curtea comuna a imobilului cu posibilitatea accesului de pe o alta strada.
De asemenea imobilul detine si un pod foarte spatios si inalt de 80 mp cu posibilitatea amenajarii sau mansardarii, accesul la acesta facandu-se pe o scara interioara din lemn masiv de la primul nivel. Acesta detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare activitatii comerciale cum ar fi acces marfa, pietonal si auto direct din strada, contorizari separate la utilitati, usa si vitrina din geam termopan cu tamplarie din lemn masiv, podea din lemn lacuita, centrala termica proprie si calorifere de otel, geamuri termopan cu tamplarie din lemn.
Zona in care este amplasat imobilul este una de maxim interes a orasului cu trafic intens pietonal si auto, la doar 2 minute de Piata Mare a Sibiului, acest lucru facilitand desfasurarea oricarei activitati de comert sau restaurant, bar, pizzerie, cafenea sau chiar posibilitatea transformarii acestuia intr-o pensiune turistica.
Pretul de inchiriere este de 2500 euro / luna.
  • Inchiriere 2.500 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212410 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1291 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1128 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 10.10.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei