Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Spatiu de inchiriat Centru Constanta. Inchiriere spatii comerciale Constanta cu vad comercial, 1 camera, 165 metri patrati.

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Spatiu comercial, 165 m2 in zona Centru - Constanta
May 22, 2019 May 22, 2019 Ultracentral, spatiu exclusiv birouri, etaj 2, 165 mp. Suprafata: 165 Nr camere: 1 Etaj: 2/ Observatii: Ultracentral, spatiu etaj 2 in cladire birouri D+P+ 3 E , 200 mp. construiti/nivel., situata pe artera intens circulata, trafic auto intens, constructie noua 2008 ultramoderna.Spatiul este situat la etajul 1 , openspace, grup sanitar propriu si are o suprafata de 165 mp. toate corpurile de iluminat si becurile sunt furnizate de firma Phillips, tavanele sunt casetate de tip Armstrong, grupurile sanitare (cate doua pe nivel) sunt complet si modern utilate, accesul la etajele superioare se face pe scari sau cu ascensorul, peretii cortina si tamplaria este din aluminiu. Cladirea este prevazuta cu urmatoarele instalatii: Instalatie electrica completa, instalatie de apa potabila completa si hidrofor, instalatie de canalizare completa, toate prizele sunt prevazute cu posibilitate de conectare la retea Internet si unele la retea de televiziune prin cablu. Instalatie de supraveghere cu camere video la cele doua intrari ale cladirii, instalatie antiefractie conectata permanent la firma de protectie si paza, instalatie de comunicare si acces prin interfon, instalatie de prevenire si avertizare incendii, instalatie de stins incendiu cu apa si stingatoare portabile, instalatie de climatizare, instalatie de incalzire, instalatie de aport aer proaspat, instalatie de evacuare a gazelor de esapament din garaj. Proprietar persoana fizica. Extra: 'apa'+'canalizare'+'grup sanitar'+'termopan'+'centrala/incalzire'+'gresie'+'faianta'

Spatiu comercial, 165 m2 in zona Centru - Constanta

Spatiu comercial cu suprafaţa utila de 165 m2.
Este la etajul 2. Are 1 grup sanitar.
ID: 179939 | actualizat acum 4 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 1.200 € / luna neg.
prezentare anunt imobiliar
  • Constanta
  • Localitate: Constanta
  • Zona: Centru
  • Numar camere: 1
  • Suprafata utila: 165 m2
  • Nr grupuri sanitare: 1

Alte informatii:

Ultracentral, spatiu exclusiv birouri, etaj 2, 165 mp. Suprafata: 165 Nr camere: 1 Etaj: 2/ Observatii: Ultracentral, spatiu etaj 2 in cladire birouri D+P+ 3 E , 200 mp. construiti/nivel., situata pe artera intens circulata, trafic auto intens, constructie noua 2008 ultramoderna.Spatiul este situat la etajul 1 , openspace, grup sanitar propriu si are o suprafata de 165 mp. toate corpurile de iluminat si becurile sunt furnizate de firma Phillips, tavanele sunt casetate de tip Armstrong, grupurile sanitare (cate doua pe nivel) sunt complet si modern utilate, accesul la etajele superioare se face pe scari sau cu ascensorul, peretii cortina si tamplaria este din aluminiu.
Cladirea este prevazuta cu urmatoarele instalatii: Instalatie electrica completa, instalatie de apa potabila completa si hidrofor, instalatie de canalizare completa, toate prizele sunt prevazute cu posibilitate de conectare la retea Internet si unele la retea de televiziune prin cablu. Instalatie de supraveghere cu camere video la cele doua intrari ale cladirii, instalatie antiefractie conectata permanent la firma de protectie si paza, instalatie de comunicare si acces prin interfon, instalatie de prevenire si avertizare incendii, instalatie de stins incendiu cu apa si stingatoare portabile, instalatie de climatizare, instalatie de incalzire, instalatie de aport aer proaspat, instalatie de evacuare a gazelor de esapament din garaj.
Proprietar persoana fizica. Extra: 'apa'+'canalizare'+'grup sanitar'+'termopan'+'centrala/incalzire'+'gresie'+'faianta'
  • Inchiriere 1.200 € / luna neg.
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 179939 Agentia: S.C BLUE SKY IMPEX.RO Nume: Oana Barbieru
Actualizata: acum 4 ani si 11 luni Judet: Constanta Telefon: vezi numarul
Listata de: 9427 ori Manager: Blue Sky Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2182 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 21 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 22.05.2019 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 06.17.2010 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei