Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar spatiu comercial de vanzare. Credit online spatiu comercial Bucuresti. Calculator rate credit spatiu 1.000.000 euro, simulare credit ipotecar banca Bucuresti

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Spatiu comercial, 576 m2 in Bucuresti
Jan 14, 2020 Jan 14, 2020 Ocazie excelenta in Otopeni-DN1! Spatiu comercial 576 mp, construit pe un teren de 1500 mp, cu o deschidere unica de 50 ml la DN1. Situat pe Calea Bucurestilor, imediat dupa Aeroportul Otopeni si avand deschidere la una dintre cele mai circulate artere din tara, cu un trafic auto estimat intre 30. 000 si 55. 000 de masini pe zi (in medie cca 4000 de masini/ ora), acest spatiu este o ocazie excelenta pentru orice companie care isi doreste sa aiba un succes durabil si perfect sustenabil. Construit in 2012 pe un teren de 1500 mp (teren ce beneficiaza de dubla deschidere: 50 ml la DN1 si 30 ml la strada Ferme G), spatiul are o suprafata de 576 mp, o inaltime de 4 m si o compartimentare open space (spatiu de expunere de 471 mp, birou si grupuri sanitare), putand fi adaptat oricarui tip de configuratie. Spatiul este o constructie solida pe stalpi si grinzi de beton si a fost conceput inca din stadiile initiale avandu-se in vedere o posibila supraetajare, in acest fel putandu-se obtine o suprafata totala de 1150 mp, dispusa pe doua niveluri: parter si etaj. Spatiul dispune de toate utilitatile necesare desfasurarii in conditii optime a oricarui tip de activitate, in acest moment incalzirea spatiului facandu-se cu ajutorul unor suflante si a unei centrale termice pe gaz. In fata spatiului pot fi amenajate un numar de cca 30 de locuri de parcare, absolut necesare pentru desfasurarea unor activitati comerciale civilizate. Datorita configuratiei, dar si a amplasarii exceptionale la un drum atat de circulat, acest spatiu este o oportunitate fantastica pentru o multitudine de genuri de activitati: show-room (auto, utilaje si echipamente, aparatura, corpuri de iluminat, obiecte sanitare, usi, canapele, bucatarii, mobilier etc), supermarket, clinica medicala, magazin de piese auto, elctronice si electrocasnice, outlet diverse produse si enumerarea nu se opreste aici. Sunt Cristian Roman, agent reprezentant al vanzatorului si va invit cu mult drag sa vizitam impreuna acest spatiu si sa va convingenti de excelenta oportunitate investitionala ce vi se desopera. Comisionul pentru cumparator este de 0%!

Otopeni-DN1, spatiu comercial 576 mp, teren 1500 mp, deschidere 50 ml la DN1

Spatiu comercial, 576 m2 in Bucuresti

Spatiu comercial cu suprafaţa utila de 576 m2.
Este la Parter. Are 1 grup sanitar.
Constructie din Beton, perioada 2007 - prezent.
ID: 230753 | adaugat acum 4 ani si 3 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 1.000.000 €
Comision agentie
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
1.000.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Ce poti face daca ai un credit mai vechi de doi ani...

    … dobanzile au scazut considerabil in ultima vreme. Daca ai un credit mai vechi de doi ani, o analiza a contractului semnat de tine iar apoi rezultatul comparat cu dobanzile practicate in prezent [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:34:28
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 1.000.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 230753 Agentia: 21imobiliare Nume: Cristian Roman
Actualizata: acum 4 ani si 3 luni Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 3343 ori Manager: Cristian Roman Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1724 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 2 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 14.01.2020 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 06.30.2013 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliare